La ‘Capella Mallorquina’ al 54è Concert del Torrent de Pareis

Arriba una vegada més la cita musical per antonomasia i més esperada de l’estiu amb la celebració del 54è Concert del Torrent de Pareis (Escorca), que com cada any es preveu multitudinari, enguany amb l’actuació de la ‘Capella Mallorquina’ que oferirà un repertori molt variat sota la direcció de José María Moreno.

Amb  la finalitat de que els assistents puguin gaudir d’un espai tan emblemàtic com es el Torrent de Pareis amb condicions òptimes de salubritat pública y evitar la mala imatge existent dels fems acumulats per diferents zones d’aquest entorn, l’Ajuntament d’Escorca i la Fundació Obra Social BMN han arribat a un acord per procedir a fer una neteja general de s’olla del torrent abans del concert i, també, una vegada acabat procedir a realitzar un repàs de tota la zona.

Així, la fundació obra Social BMN es farà càrreg de les despeses de transport i eliminació de tots els residus que es recolliran a l’entorn i l’Ajuntament d’Escorca col·laborarà amb el personal de la brigada municipal i amb la col·locació de contenidors amb les diferents fraccions de reciclatge.

Amb tot, des de l’Ajuntament d’Escorca es demana la màxima col·laboració de tots els assistents al concert per evitar el dipòsit de fems o deixalles a la platja.

També s’ha de destacar que els assistents al concert tindran aparcament gratuït, sempre i quan retirin el vehicle una vegada acabat el concert. En cas contrari, s’aplicaran les tarifes ordinàries actualment en vigor. No obstant, també es podrà accedir al concert amb el Tren de Sóller i el Tramvia Sóller-Port de Sóller, per arribar a sa Calobra amb les barques que fan el trajecte via marítima, Port de Sóller-sa Calobra i amb tornada 20 minuts després d’acabar el concert. (Consultau els horaris).

Per tant, es dona l’oportunitat de gaudir d’una jornada de platja i música, en un indret de característiques úniques, amb una acústica quasi perfecta i d’una bellesa natural incomparable.

El Torrent de Pareis es va declarar monument natural el 16 de maig de 2003. Aquest concert forma part dels actes commemoratius del 2on aniversari de la Declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial de la Unesco.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s