Que cada dia sigui el Dia Mundial del Medi Ambient

El proper 5 de juny molts pobles, organismes i institucions se sumaran a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, organitzant per això, durant el cap de setmana, sobretot, tota una sèrie de conferències, tallers i activitats orientades al foment d’actituds respectuoses envers el nostre entorn natural, així com a la conscienciació de la població més jove i no tan jove.

Nosaltres volem formar part d’aquestes iniciatives que cerquen transmetre valors de respecte, cura i amor cap a la natura i els elements que la conformen. Si bé sempre intentam oferir entrades, en aquest blog, que d’alguna manera estiguin relacionades amb aquests principis, avui és un bon dia per recordar que el medi ambient no només té a veure amb el manteniment d’uns paisatges estèticament bonics (espectaculars, en el cas de la nostra illa), sinó que la seva preservació i el bon estat de l’entorn tenen efectes definitius sobre els productes naturals que consumim, sobre els residus que generam, sobre la nostra salut des d’un punt de vista transversal i imprescindible.

Vos convidam a participar en les activitats que per tot arreu trobareu al vostre abast per celebrar aquesta jornada tan especial! Que passeu un molt bon Dia Mundial del Medi Ambient i que cada dia ho celebrem!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s