Trobada del Torrent de Pareis: una cita amb l’art en un paratge incomparable

Demà, dia 21 de maig, vos convidam a assistir a la tradicional Trobada del Torrent de Pareis, que reunirà en aquest entorn magnífic un conjunt d’artistes de distintes disciplines i nacionalitats. Diverses tècniques de pintura, tendències artístiques de diversa índole i altres tipus d’arts plàstiques tendran cabuda en aquesta cita que no vos podeu perdre els qui estimau la cultura i sou apassionats de la creativitat i l’art.

Si vos animau a assistir-hi com a espectadors, vos recordam que el consistori posarà un pícnic a disposició dels assistents, i també hi haurà possibilitats d’agafar un bus que partirà a les 9.30 hores de Festival Park per arribar fins a la zona. Aquests cartells que vos mostram a continuació recullen les pautes i indicacions que han difòs per tot arreu des de l’organització de l’esdeveniment, a càrrec d’Art-Viu.

Si demà voleu gaudir d’una jornada diferent i veure en directe com treballen els artistes participants, entrau a la fanpage ‘Art-Viu Art-Viu’ i tendreu tota la informació que pugueu necessitar.

Que passeu un bon cap de setmana!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s